Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot

Udskiftning af iPhone batteri

Ring på 719 923 57 og få skiftet dit batteri allerede i dag! Typisk ingen ventetid, hvis du ringer i forvejen. 

Mange oplever uheldigvis, at deres iPhone går ud, til trods for at der burde være strøm på batteriet. Andre oplever, at deres batteri aflader utroligt hurtigt, og inden dagen er omme er man nødt til at lade den op endnu en gang, hvilket kan være meget problematisk hvis man er på farten og ikke lige har mulighed for opladning eller en powerbank i nærheden. Begge situationer er tegn på at batteriet er godt brugt og trænger til en udskiftning.

Batteriskift i iPhone

Grunden til at batterierne bliver slidt kan være grundet alderen; er telefonen 1-2 år gammel må man forvente at en udskiftning af batteriet kan være nødvendig. Den anden grund er hvis man eksempelvis har købt en meget billig oplader (Kina, discount butikker m.v.), og bruger den som sin primære oplader til sin iPhone. En discount iPhone oplader kan tilmed også have den effekt at batteriet ganske enkelt bliver ødelagt eller bundkortet i telefonen brænder sammen. Grunden til at en billig oplader er en dårlig ide, er at den ikke gengiver det korrekte antal ampere og derved dræber man batteriet. I værste tilfælde brænder man også bundkortet af og så hedder det altså en helt ny telefon modsat et simpelt batteriskift.

3 tegn på, at din iPhone skal have nyt batteri: 

  1. Den går ud ved fx 40% strøm
  2. Den aflader i løbet af få timer efter fuld opladning
  3. Den bliver meget varm ved brug

Skift af batteri i iPhone 4S

iPhone 4 og iPhone 4S er ved at være nogle gamle damer, hvor batteriet med garanti er slidt, hvis man endnu ikke har fået det skiftet. Vi anbefaler at det bliver skiftet, hvis du har købt telefonen brugt eller overvejer at sælge den eller at du stadig bruger den som normalt. Det vil skabe en bedre brugeroplevelse grundet den længere batterilevetid samtidig med, at det vil forhøje en eventuel salgspris.

Reparationen tager 5-7 minutter og koster 299 kr. Gå til vores iPhone 4S prisliste. Vi skifter batteriet imens du venter.

iPhone 5 batteri skift hos TechAmmo

Mange iPhone ejere oplever at deres iPhone 5 har problemet med batteriet. Det betyder at de hurtigt bliver drænet for strøm eller bliver meget varme ved almindeligt brug. Hvis din iPhone begynder at blive varm imens du bruger den eller når den sidder i opladeren, så kom ind forbi TechAmmo - så er det nemlig tid til et nyt batteri i din iPhone.

Vi kan skifte dit batteri på under 10 minutter, så du hurtigt kan komme videre på farten igen - og så er prisen kun 399 kr. Gå til vores iPhone 5 prisliste

Vi skifter naturligvis også batteri i iPhone 5S og iPhone 5S også. Prisen er den samme på disse modeller, dog skal du forvente en lidt længere reparationstid med en udskiftning af batteri i iPhone 5S og iPhone 5C - men vi giver naturligvis en kop kaffe imens du venter med et blad i butikken.

iPhone 6 batteri skift

Selv i den iPhone 6 kan du risikere at batteriet ikke er som da du først købte telefonen. Vi skifter naturligvis også batteri i din iPhone 6. Det koster 499 kr. og vi skifter batteri imens du venter eller går en tur i byen. Gå til vores iPhone 6 prisliste for at se hvilke andre typer iPhone 6 reparationer vi udfører.

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?