Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
sony-xperia-z5-topic.png

Sony reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • XPERIA Z5 Premium skærm 1-2 dage 1.799,00
  • XPERIA Z5 compact skærm 1-2 dage 1.699,00
  • XPERIA Z5 Skærm 1-2 dage 1.599,00
  • XPERIA Z5 Bag kamera 1-2 dage 595,00
  • XPERIA Z5 Ladeport 1-2 dage 595,00
  • XPERIA Z5 Batteri 1-2 dage 595,00
  • XPERIA Z3 skærm 1-2 dage 1.599,00
  • XPERIA X skærm 1-2 dage 1.495,00

Har du været ude for et uheld med Sony Xperia mobil? Techammo laver heldigvis kvalitets reparationer af netop din mobil. Vi har stor erfaring med mobil reparationer og ved en reparation hos os, så er du altid sikret en reparation af højeste klasse. Vi bruger nemlig kun de bedste reservedele på markedet, fordi vi ønsker at give dig den bedste sikkerhed som kunde. 

Du finder vores to værksteder i vores butikker, som begge er centralt placeret i Aalborg by. Dette gør det let for dig at komme til butikkerne og indlevere dit produkt. Det er også i butikkerne du vil støde på vores flittige og fingernemme teknikere, som altid vil sørge for at du modtager din mobil hurtigst muligt. Hos Techammo er vi nemlig udmærket klar over, at det kan være svært at undvære sin mobil i længere tid. Derfor ønsker vi at du skal opleve den bedste service, og få din mobil tilbage hurtigst muligt og selvfølgelig i en stand, som er så god som ny. 

Det er med vores høje standarder af reservedele, dygtige teknikere og gode service, muligt for dig at undgå at bruge tid på noget der ikke er tilfredsstillende. 

Se vores butikker med åbningstider m.m her 

Forsendelse af din mobil 

Størstedelen af vores kunder indlevere deres Sony mobiler og andre mobiler i vores butikker og værksteder. Der er dog flere kunder, som er begyndt at gøre brug af vores anden mulighed. Du har nemlig mulighed for at sende din ødelagte mobil til os med posten. Når vi modtager din mobil, vil vi efterfølgende begynde reparationen og hvis det er tids nok, sende mobilen samme dag eller i så fald næste dag. Det betyder at du vil opleve at have din mobil tilbage lynhurtigt. 

Det eneste du skal gøre, er at kontakte os inden du foretager en forsendelse. Så har vi nemlig mulighed for at finde ud af hvilken reparation det drejer sig om og lave en aftale med dig angående forsendelse, pris m.m. 

Er din ønskede reparation ikke på listen?

Skal du have foretaget en anden reparation end dem der står på vores liste, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Der er nemlig stor chance for at vi kan skaffe reservedele hjem til andre Sony mobiler end dem der står på listen ovenover. Dette betyder at der er rigtig stor chance for at vi kan foretage en reparation af din mobil. 

Kontakt os på: 

+45 719 923 57

info@TechAmmo.dk

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?