Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
 1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
 2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
 3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
 4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

Sony Reparation

 • 1
  Indlever din enhed i en af vores to butikker
 • 2
  Vi fejlsøger GRATIS din enhed fra ende til anden
 • 3
  Vi udfører reparationen og kontakter dig efterfølgende
 • 4
  Du afhenter din reparerede enhed indenfor 60 minutter*

Der er rigtig mange af os, som har prøvet at komme uheldigt afsted med vores smartphones. Det er altid mega uheldigt, men heldigvis så kan Techammo reparere din Sony mobil. Når du vælger at reparere din Sony mobil hos Techammo, så er du altid sikret en reparation af høj kvalitet. Vi bruger kun de allerbedste reservedele på markedet, dette skal være med til at sikre dig, at du får en reparation af højeste klasse.  

I vores butikker i Urbansgade 21 og Bredegade 10 i Aalborg, har vi vores egne værksteder. I disse to butikker, vil vores hårdtarbejdende og dygtige teknikere befinde sig. Eftersom mobilen er blevet et mere og mere centralt element i danskernes hverdag, så vil vores personale i vores butikker altid gøre en god indsats for at du som kunde, hurtigt vil modtage en mobil der er god som ny igen. Vi har nemlig stor forståelse for at det er utålelig at undvære sin mobil i længere tid. 

Send din mobil til vores butikker 

Vi er meget fleksible med vores reparationer, da vi ønsker at give vores kunder den bedste service. Derfor har du også mulighed for at indsende din Sony til os, hvis du bosat et sted, hvor du ikke har muligt for at komme til vores butikker i Aalborg. Når vi har modtaget dit produkt, vil vi ofte begynde reparationen den samme dag, så vi kan sende den afsted til enten samme eller næste dag. 

Hvis du ønsker en forsendelse, skal du blot kontakte os på +45 719 923 57 og tale med butikken i Urbansgade. Derefter vil vi aftale yderligere angående forsendelse, reparation og pris. 

Se alle anmeldelser
4/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?