Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
s7.png

Samsung S7 reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (Original 120 min. 1.899,00

Skal du have repareret din Samsung Galaxy S7? Vi har eget værksted i Aalborg og har stor erfaring med at lave reparationer af Samsung. Du kan altid finde os i butikken i Urbansgade 21 i Aalborg.
Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste sikkerhed for en god reparation, derfor bruger typisk originale reservedele fra Samsung. Dette er med til at give en høj kvalitet samtidig med at du altid vil blive mødt af god service. 

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en reparation som i pt. ikke er på listen over vores reparationer. Der er nemlig en rigtig god mulighed, for at vi kan få leveret den defekte del hjem og dermed kan vi reparere din Samsung. 

Indlevering samt forsendelse 

Størstedelen af vores kunder gør brug af vores indlevering i vores butik, som har en central placering i Aalborg. Du behøver ikke bestille en tid, da vi har walk-in-service, det betyder at du nemt og hurtigt kan indlevere dit produkt. Du skal dog vær opmærksom på at en reparation af Samsung, typisk vil tage 1-2 dage. 

Du har også gode muligheder, hvis du ikke er bosat i Aalborg eller de omkring liggende byer. Du har nemlig mulighed for at sende dit produkt til os, så skal vi nok tage os kærligt af det. Det eneste du skal gøre er at give os et kald på +4571992357 og kontakte butikken i Urbansgade for at aftale nærmere. 

Brug for ekstra beskyttelse?

Det er altid en god ide at sikre sig mod det værste, derfor anbefaler vi helt klart at gøre brug af cover samt panserglas til din Samsung Galaxy S7. Det vil beskytte mod de værste slag og skrammer. Du kan se udvalget af covers samt panserglas til Samsung S7 her.

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?