Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
Samsung-Galaxy-S7-edge.png

Samsung S7 Edge reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • Samsung S7 Edge digitizer skærm (Original) 120 min. 2.999,00
  • Samsung S7 Edge digitizer skærm (Semi Org.) 120 min. 2.599,00

Hos Techammo har vi stor erfaring med reparere Samsung Galaxy S7 Edge og andre Smartphones. Vi går højt op i at sikre den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor benytter vi de bedste reservedele og originale reservedele til de fleste produkter fra Samsung, alt dette er med til at give dig den bedste sikkerhed for en god reparation af din mobil. 

Skal du have lavet noget, som vi ikke har på vores reparations liste? Så skal du tøve ikke med at kontakte os. Der er stor chance for at vi kan skaffe den defekte del hjem og dermed reparere din mobiltelefon.

Indlevering og forsendelse

Vi har Walk-in-service, så du skal blot levere din mobil i vores butik, som er placeret central i Aalborg by og let at komme til. Du kan finde vores butik i Urbansgade 21.

En reparation af Samsung Galaxy S7 Edge, vil typisk have en reparations tid på 1-2 dage.

Er du ikke bosat i nærheden af Aalborg og vores butik, så er det også muligt for at indsende din mobiltelefon til os. For at aftale nærmere, kan du give os et kald på +45 719 923 57 og snak med butikken i Urbansgade. 

Beskyttelse af Samsung Galaxy S7 Edge 

Er du lidt en klovn til at passe på din mobil, så er det måske en god ide at beskytte din Samsung med et cover. Det er den smarteste og bedste metode til at beskytte skærmen og display derudover beskytter det også mod støv og ridser på mobilens front og bagside. Vi bestræber os på at have flere covers at vælge i mellem, da vi ved folk har forskellige behov og smag. Derfor vil du typisk kunne vælge i blandt flere kvalitets covers til billige priser, som ikke vil overskride dit budget. 

Du kan se udvalget af covers til Samsung Galaxy S7 Edge her

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?