Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
s6.png

Samsung Galaxy S6 reparation

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (OEM Original) 1-2 dage 1.699,00
  • 1-2 dage 0,00
  • Udskiftning af Batteri 1-2 dage 595,00
  • Udskiftning af Kameraglas 1-2 dage 395,00
  • Udskiftning af Dock 1-2 dage 1.595,00

Hos Techammo tilbyder vi reparation af din Samsung Galaxy S6. Vi har stor erfaring med at reparere smartphones og ydere altid høj service til vores kunder. Vi benytter altid de bedste reservedele på markedet, hvilket ofte er originale reservedele fra Samsung. Du er dermed sikret en god oplevelse når du vælger at få repareret din Samsung Galaxy S6 hos Techammo. 

Er dit reparationsønske ikke på vores liste? Der er gode muligheder for at vi kan skaffe reservedele hjem, så vi kan lave din Samsung. Derfor skal du ikke vente med at kontakte os. Skriv til på os Facebook, en mail til info@TechAmmo.dk eller giv os et kald på +45 719 923 57

Indlevér eller send din Samsung 

Du har mulig for at indlevere din Samsung Galaxy S6 i vores butik. Du behøver ikke bestille tid, da vi har walk-in-service. Vores butik i Aalborg ligger centralt i Aalborg by,  i Urbansgade 21 tæt ved Vesterbro og Reberbanegade. 

En anden mulighed er at sende din mobil til os. Det eneste du skal gøre at kontakte os inden, så vi kan sikre os at det kan laves og der kan blive aftalt nærmere. Skriv en mail eller kontakt os på telefonen. 

Beskyt din Samsung bedre

Du har måske fundet ud af, du ikke er den bedste til at passe på din Samsung mobil, derfor er det en rigtig god ide at købe tilbehør til mobilen, som kan beskytte den bedre. Dette kan du få ved at købe et cover, der beskytter godt mod støv, ridser og slag på mobilens skærm.

Vi har et stort udvalg af diverse covers til Samsung Galaxy S6, da vi ved at det er vigtig at ens cover passer en til ens smag. Derfor kan du vælge blandt flere forskellige cover med en god kvalitet og en billig pris. 

En anden god ide at er gøre brug af panserglas til at beskytte din skærm bedre og hvis du kombinere de to ting, vil man være tæt på at opnå den fulde beskyttelse af sin mobil. 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?