Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
s6-edge.png

Samsung S6 Edge reparation

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (Original) 60 min. 2.199,00
  • Udskiftning af skærm (semi org.) 1-2 dage 1.995,00

Er du irriteret over du har ødelagt din Samsung? Så er det heldig at Techammo er kvalificeret reparatør af Samsung Galaxy S6 Edge. Vi benytter typisk helt originale skærme fra Samsung. Det skyldes at vi ønsker at fastholde et højt reparations niveau af vores kunders produkter. Du kan derfor forvente at blive mødt af super service og kvalitets reservedele, når du indlevere dit produkt i vores butik. Alt dette er med til at give sikkerhed for en god og behagelig reparation af din Samsung S6 Edge. 

Har du mistanke om at du har en defekt del, som ikke er på vores reparations liste? Så skal du ikke vente med at kontakte os. Ring til os eller kom ned i vores butik i Aalborg. Der er nemlig stor chance for at vi kan skaffe reservedelene hjem. 

Walk-in-service eller indsend 

Vi har butik som er placeret central i Aalborg og er let at komme til, derfor er indlevering i vores butikker også det mest foretrukne valg blandt vores kunder. Vi har dog oplevet et stigende antal kunder, som ikke har mulighed for at komme til vores butik, men stadig foretrækker Techammo som deres foretrukken Samsung værksted. Derfor kan du også indsende dit produkt til os, hvorefter vi vil fikse og sende det tilbage dig. For at aftale nærmere, så giv os et kald på +45 719 923 57 og snak med butikken i Urbansgade. 

Cover til din Samsung Galaxy S6 Edge? 

Vi anbefaler klart at man tilkøber et cover til sin Samsung Galaxy S6 Edge. Det er nemlig den smarteste metode til at beskytte mobilen mod støv, slag og ridser på mobilens front og bagside. 

Du kan se vores udvalg af cover til Samsung Galaxy S6 Edge her. 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?