Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
s5.png

Samsung S5 reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (OEM Original) 1-2 dage 1.399,00
  • Udskiftning af skærm (semi org.) 1-2 dage 1.299,00
  • Udskiftning af Kameraglas 1-2 dage 395,00

Vi har stor erfaring med at lave reparationer af Samsung S5 på vores eget værksted i vores butik i Aalborg. Vi går højt op i at kunne levere høj service og kvalitet til vores kunder. Af den grund benytter vi kun de bedste reservedele der er mulige at skaffe. Det er med til at sikre at reparationen af din mobil, er i top klasse. 

Ønsker du en reparation, som vi ikke har på vores liste? Du er meget velkommen til at kontakte os, da vi med stor sandsynlighed kan skaffe delen hjem og dermed reparere din Samsung S5. Du kan vælge at besøge eller tage kontakt til os på telefon eller mail for at høre nærmere. 

Indlevering og forsendelse 

Du har mulighed for indlevere din mobil i vores butik i Aalborg. Herefter vil vi gå i gang med reparere din Samsung Galaxy S5, du skal dog forvente at en reparation på en Samsung ofte tager 1-2 dage. Se vores butikker i Aalborg her.  

En anden mulighed, er at indsende den defekte mobil til os, hvis du ikke har mulighed for at besøge os i vores butikker. Du skal blot tage kontakt til os inden, enten via mail eller telefon. Så har vi mulighed for at aftale nærmere. 

Kontakt os på 

 

 

 

 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?