Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
s4.png

Samsung S4 reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (semi org.) 1-2 dage 995,00

Techammo har mange års erfaring som reparationsværksted og vi laver også din ødelagte Samsung Galaxy S4. Du finder vores værksted i vores butik i  Urbansgade 21 i Aalborg by. 
Vi sætter utrolig høj standard til vores reservedele, derfor bruger vi kun de bedste på markedet. Dette er med til at du får bedre sikkerhed for en vellykket og behagelig reparation af din mobil. 

Du kan se hvilke reparationer vi laver på Samsung Galaxt S4 på listen ovenover. Hvis der er en reparation som ikke er på denne liste, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Der er stor chance for at vi har mulighed for skaffe reservedele hjem til din Samsung og dermed lave en reparation. 

Indlevering og forsendelse 

Den mest populære metode blandt vores kunder, er indlevering i vores butik i Aalborg. Efter vi har modtaget mobilen, vil vi påbegynde reparationen. Dog vil en reparation af Samsung S4, typisk have en reparations tid på 1-2 dage. 

Har du ikke mulighed for at komme ind til vores butikker, så har du også mulighed for at indsende den defekte mobil til vores værksted. Det eneste du skal gøre inden er at kontakte os på mail eller telefon, så har mulighed for at blive klogere på skaden og aftale nærmere med forsendelse m.m. 

Kontakt os på:

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?