Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
A5.png

Samsung A5 reparation

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (2017) 1-2 dage 1.099,00
  • Udskiftning af skærm (2016) 1-2 dage 995,00
  • Udskiftning af skærm (2015 1-2 dage 899,00

Har du ødelagt din Samsung A5? Så er det heldigt at Techammo kan reparere din mobil på vores værksted i Aalborg. Vi har stor erfaring med reparere Samsung mobiler og yder altid vores bedste for lave en kvalitets reparation. Derfor bruger vi også de bedste reservedele, som typisk består originale dele fra Samsung. Dette giver dig god sikkerhed for at du får en reparation, som sidder lige i skabet. 

Skal du have lavet noget, som ikke er på vores reparations oversigt? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har mange gange ofte mulighed for at bestille reservedele hjem, så vi kan lave din mobil.

Indlevering eller forsendelse

Vi har walk-in-service i vores butik i Aalborg, det betyder at du som kunde, ikke behøver at bestille en tid til reparation. Du skal blot komme forbi vores butik med din Samsung, så vil vi begynde reparationen. Du skal dog være opmærksom på at en reparation af Samsung A5 typisk vil tage 1-2 dage.

Er du ikke bosiddende nær Aalborg og dermed ikke mulighed for at besøge vores butik, så skal du ikke fortvivle. Vi kan nemlig tage imod din mobil med posten. Du skal blot kontakte os inden du sender afsted, så der kan aftales pris, forsendelse m.m. 

 

 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?