Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
a3.jpg

Samsung A3

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (OEM Original) 1-2 dage 1.195,00

Har du været ude for et uheld med din Samsung A3? Så skal du ikke fortvivle. Techammo har mange års erfaringer med at lave mobiler og vi ved hvad der kræves for at kunden får det bedste resultat. Derfor bruger vi kun de bedste reservedele, hvilket typisk består af originale reservedele fra Samsung. Dette er med til at give en høj kvalitet af reparationen og dermed større sikkerhed. 

Skal du have lavet noget som ikke står på vores liste? Så skal du ikke for tøve med at kontakte os. Vi kan typisk få leveret den manglede reservedel hjem og dermed foretage reparationen af din mobil. 

Indlevering og forsendelse

Dette er de to muligheder du har som kunde for at vi kan få dit produkt i hænderne. Størstedelen af vores kunder benytter sig af indleveringen i vores butik i Aalborg. Her har walk-in-service, hvilket betyder at du ikke behøver at bestilletid. Vi vil typisk begynde at arbejde på reparationen med det samme - dog der typisk en reparations tid på 1-2 dage. 

Du kan også vælge at sende dit produkt til os, det er der mange af vores kunder udenfor Aalborg, som benytter sig af. Du skal blot kontakte os inden, så vi kan aftale nærmere med pris, forsendelse m.m. 

Du kan kontakte os på følgende: 

 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?