Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot

Reparation af MacBook i Aalborg

Der er ikke oprettet nogen kategorier endnu.

 • 1
  Indlever din enhed i vores butik
 • 2
  Vi fejlsøger GRATIS din enhed fra ende til anden
 • 3
  Vi udfører reparationen og kontakter dig efterfølgende
 • 4
  Du afhenter din reparerede enhed indenfor 60 minutter*

De fleste MacBook ejere kan nikke genkendende til at et sleeve er vigtigt at have sin Mac i, når den pakkes i tasken. Glemmer man sleevet eller er man uheldig på anden vis, er det altid den første ridse der er den værste. Endnu værre er det dog når din MacBook pludselig ikke fungerer optimalt længere. Dit batteri dør måske hurtigere end normalt, din MacBook skærm er flækket efter et fald på køkkengulvet, eller også mangler du den nyeste opdatering af Apples styresystem, OS X. Uanset hvad, så kan du hos TechAmmo hurtigt få repareret dine skader på både din MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Air 11" og MacBook Air 13" og andre modeller.

Billig Mac reparation hos TechAmmo i Aalborg

TechAmmo skiller sig ud fra Aalborgs andre værksteder, da vi med vores 10 års erfaring både kan tilbyde god service, konkurrencedygtige priser, hurtig levering og Mac reparationer af en høj standard. Ovenfor vil du se en overskuelig prisliste, der er inddelt i tid og pris. TechAmmo ønsker at tilbyde dig som kunde en fair pris, der er tilpasset lige nøjagtig din MacBook reparation. Vores priser er altid fast, så du fra start ved præcist, hvad du skal betale. Er vi i tvivl foretager vi en gratis Macbook fejlsøgning og kontakter dig herefter med pris og fejl. Kig forbi os på vores værksted i Aalborg på Urbansgade 21 til en snak om, hvilke reparationer er nødvendige. Hos TechAmmo er din MacBook altid i trygge hænder. Vi benytter udelukkende de bedst tilgængelige reservedele på markedet, så du som kunde kan være sikker på, at få et 100% funktionelt produkt retur. 

Opgradering af Macbook

Er din Mac begyndt, at arbejde hårdere og derved er blevet langsommere. Så er det ved, at være tid til at opgradere. Mange andre vil sige, at det er lig med, at skulle købe en ny maskine. Men det er det langt fra. Vores kompetente teknikkere kan med simple løsninger gøre din Macbook hurtig igen. Det kan fx være ved at installere flere RAM, udskifte din nuværende HDD med en nyere og hurtigere SSD harddisk. Du finder nemt og enkelt vores priser og reparationstider ovenfor. Du kan også selv købe hardware til Macbook opgradering via vores webshop. Kontakt os i dag på 719 923 57, hvis du vil vide mere. Reparationer klares typisk indenfor få timer til én dag.

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?