Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
broken-iphone5s-5c.png

iPhone SE reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (Semi Original) 60 min. 699,00
  • Udskiftning af skærm (Original) 60 min. 799,00
  • Udskiftning af ladestik 60 min. 399,00
  • Udskiftning af mikrofon 60 min. 399,00
  • Udskiftning af batteri 60 min. 399,00

Ring og bestil tid allerede i dag på 719 923 57 - alle reparationer klares typisk indenfor 2 timer! Kend forskel på skærm typerne

iPhone SE er den stærkeste 4” telefon nogensinde. Den lette og kompakte telefon er baseret på et elsket og kendt design, og kommer med en fantastisk skarp og farverige 4” Retina-skærm. Men det sker stadig at den går i stykker, bliver tabt, eller får ridser. Har du problemer med din iPhone SE skærm, så kom forbi vores butik i Urbansgade  og vi kan reparere din iPhone hurtigt.   

iPhone SE skærm reparation Aalborg

Vi benytter reparationsdele som er i højeste kvalitet på markedet. Vores teknikere tilbyder altid den bedste reparationsservice, og arbejder hurtigt og effektivt. Vi kan godt forstå hvor uhyggeligt det kan være når man skal være uden telefon, så vi garanterer at din iPhone SE vil blive færdig den samme dag. Når du får din iPhone SE repareret hos os, får du også 2 års reklamationsret. Du kan læse mere om vores garanti.

Vi fokusere på din oplevelse når du kommer til os. Vi aftaler altid med dig hvad der skal ske, hvor lang tid det tager, og hvad det koster før vi reparere din iPhone. Vi tjekker altid før og efter reparationer for at sikre at din iPhone SE virker perfekt. Du kan se vores priser og tidsestimering på prislisten. Vi har placeret vores butik midt i Aalborg, så du kan komme dertil nemt på cykel, med bus eller i bil. Mens du venter er du velkommen til at bruge vores trådløse internet og få en kop kaffe. Du kan se vores åbningstider og adresser.

Leder du efter priser på reparation af iPhone 7 eller iPhone 7 Plus skærm, kan du gå til vores prisliste her.

Vil du passe endnu bedre på din iPhone? Køb et panserglas til iPhone SE.

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?