Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
iPhone-7.png

iPhone 7 reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (High Copy) 60 min. 649,00 800,00
  • Udskiftning af skærm (Semi Original) 60 min. 799,00 999,00
  • Udskiftning af skærm (Original) 60 min. 1.599,00
  • Udskiftning af batteri 60 min. 399,00 600,00
  • Udskiftning af ladestik 60 min. 649,00
  • Udskiftning af mikrofon 60 min. 649,00
  • Udskiftning af frontkamera 60 min. 649,00

Ring og bestil tid allerede i dag på 719 923 57 - alle reparationer klares typisk indenfor 2 timer! Kend forskel på skærm typerne

iPhone 7 er den nyeste iPhone-model med den klareste og mest farverige Retina-skærm til dato. Skærmen giver skarpe billeder og masser af farver, hvilket sikrer biografkvalitet og den bedste farvestyring på markedet. Så kan det blive helt forfærdeligt, når den ikke virker, eksempelvis når skærmen knuses eller flækker. Hvis du er uheldig og har ødelagt din iPhone 7 skærm, så kom forbi og reparerer den hurtigt samme dag.

iPhone 7 skærm reparation Aalborg

Vi tilbyder hurtig og effektiv reparationsservice, og bruger kvalitetsdele til vores reparationer. Det er rigtig irreterende når man har ikke telefon med fordi den er gået i stykker og skal repareres. Vi kan godt forstå det, derfor udskifter vi din iPhone 7 skærm hurtigt som mulig, så skal du ikke skal være uden din iPhone længere tid end nødvendigt. Når du kommer til os, får du 2 års reklamationsret på alle vores reparationer. Læs mere om vores garanti.

Det er vigtig til os at du er tilfreds med vores service. Derfor bliver vi altid enige om reparationens forløb inden reparationen påbegyndes. Derfor vil vi aftale med dig hvad skal ske, hvor lang tid tager det, og hvad koster det før vi begynder. Hvis vi finder andre fejl eller mangler mens vi arbejder vil vi kontakte dig inden yderligere reparation. Du kan se vores faste priser og tidsestimering på prislisten. Du er meget velkommen til at bruge vores internet og få en kop kaffe mens du venter. Vores butik er i Urbansgade . Se vores åbningstider og adrese.

Leder du efter priser på reparation af iPhone 7 Plus eller iPhone SE skærm, kan du gå til vores prisliste her.

Vil du passe endnu bedre på din iPhone? Køb et panserglas til iPhone 7.

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?