Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
iPhone-7-Plus.png

iPhone 7 Plus reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af skærm (High Copy) 60 min. 999,00 1.200,00
  • Udskiftning af skærm (Semi Original) 60 min. 1.899,00
  • Udskiftning af skærm (Original) 60 min. 2.899,00
  • Udskiftning af batteri 60 min. 649,00
  • Udskiftning af ladestik 60 min. 649,00
  • Udskiftning af mikrofon 60 min. 649,00
  • Udskiftning af frontkamera 60 min. 649,00

Ring og bestil tid allerede i dag på 719 923 57 - alle reparationer klares typisk indenfor 2 timer! Kend forskel på skærm typerne

iPhone 7 Plus er nyeste medlem af iPhone familie. Skærmen er den klareste og mest farverige iPhone skærm til dato. Men det sker at den går i stykker, eller bliver knustet. Har du problemer med din nye iPhone 7 Plus skærm, så kom forbi en af vores butikker og få det repareret hurtigt. Vores butik ligger midt i Aalborg, og det er nemt at komme dertil. Du kan finde os i Urbansgade.

iPhone 7 Plus skærm reparation Aalborg

Det kan være irriterende når din iPhone skal repareres. Vi forstår hvor træls det er at være uden telefon, så vi arbejder hurtig og klarer altid reparationer samme dag. Vi udskifter din skærm typisk inden for 2 timer, så du ikke skal være uden din iPhone 7 Plus i længere tid end nødvendigt. Vi benytter Grade A kvalitetsdele og originale Apple dele. Hos os får du altid en god oplevelse og den bedste reparationsservice. Du får også 2 års reklamationsret når vi reparerer din iPhone - her af 1 års garanti. Læs mere om vores garanti.

Vi fokuserer på din tilfredshed, så vi vil altid aftale med dig hvad skal ske med din iPhone og hvad vil det koster, før vi reparere det. Vi har faste priser på alle vores reparationer, som du kan se på prislisten samt en tidsestimering. Det er vigtig for os at du har en god oplevelse hos os, så vi tilbyder altid  vores kunder gratis trådløse internet og en kop kaffe. Se vores åbningstider og adresser.

Leder du efter priser på reparation af iPhone 7, eller iPhone SE skærm, kan du gå til vores prisliste her.

Vil du passe endnu bedre på din iPhone? Køb et panserglas til iPhone 7 Plus.

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?