Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
ipad-air.png (1)

iPad Air reparation i Aalborg

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af Glas (Original) 120 min. 550,00 999,00
  • Udskiftning af Glas + LCD (Original) 1-2 dage 1.499,00
  • Udskiftning af LCD 1-2 dage 999,00
  • Udskiftning af home-knap 1-2 dage 999,00
  • Udskiftning af batteri 120 min. 799,00 999,00

Er du en af de lykkelige ejere af en iPad Air, så vil du sikkert også blive enormt træt af hvis der skulle ske uheld og den går i stykker. Har uheldet alligevel været ude, og du står med en ødelagt skærm, så anbefaler vi at du kommer forbi TechAmmo og får lavet din iPad Air.

Reparation af iPad Air skærm

Reparation af en iPad Air skærm tager typisk 1-2 dage, idet iPad skærme er limet fast til rammen, og de derved er lidt sværere at udskifte. Det er dog intet problem for vores dygtige teknikere, som til enhver tid står klar til at hjælpe dig, så du hurtigst muligt kan få din iPad Air med hjem igen.

Udskiftning af batteri på iPad Air

Døjer du med at din iPad går ud til trods for at der burde være strøm på? Dette kan fikses med et nyt batteri, og sådan en reparation kan vi nemt klare hos TechAmmo! Vi forstår dig udmærket godt - en hurtig reparation er en nødvendighed, og derfor har vi også en kort reparationstid på batteriskift. Kig ind på vores værksted i  Urbansgade i hjertet af Aalborg og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at få liv i din iPad Air igen.

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?