Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot

Reparation af iPad i Aalborg, Nordjylland

 • 1
  Indlever din enhed i vores butik
 • 2
  Vi fejlsøger GRATIS din enhed fra ende til anden
 • 3
  Vi udfører reparationen og kontakter dig efterfølgende
 • 4
  Du afhenter din reparerede enhed indenfor 60 minutter*

Da Apples helt unikke iPad blev lanceret 3. april, 2010, gav det et sus gennem det globale IT marked. Denne nye iPad var en innovativ, elegant, funktionel mini computerskærm med adgang til både internet, GarageBand, kamera og meget mere - og så havde den touchskærm. I dag kan Apple skrive diverse iPad modeller på listen over successer med sine opfølgere: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air og iPad Mini og iPad Mini Retina mv. Vi elsker både den kære iPad hjemme i stuen og i arbejdstasken, men teknologi er nu engang teknologi - og der kan ske de uheld der får den til at gå i stykker...

Dygtige fagfolk udfører iPad reparation i Aalborg

Der kan ske mange forskellige ting med elektronik. Nogle af dem kan være en væltet kaffe ned på din iPad skærm, en lidt for brugt volume-knap, som er sløv når du trykker på den, en ødelagt home-knap på din iPad Air; hos TechAmmo har vi set lidt af det hele, og vi tør stå ved ordene 'dygtige fagfolk', da vi altid går i dybden med vores iPad reparationer. Det viser vores lidt længere reparationstider. Vi går altid helt i dybden med hver enkel iPad reparation, som vi sidder med. Det skyldes, at vi kun vil levere reparationer af høj kvalitet og derfor ikke vil risikere, at der er mere i stykker end først antaget.

Som når Batman ser det lysende flagermusmotiv på himlen, hvorefter han fluks kommer til undsætning, står TechAmmo fagfolk også altid klar til at udføre reparation af din iPad Mini, iPad 4 Retina m.m. Vi er hurtige, effektive og har altid tid til at give en god, hyggelig service, når du kommer forbi med din iPad. For os er det vigtigt at du får en god oplevelse med at indlevere din iPad hos os, og derfor er kundeservice i højsædet. TechAmmo er med andre ord Aalborgs svar på Gotham City's Batman!

Derved kan vi stå fast ved, at vi kan klare stort set alle tænkelige reparationer af iPad - om det er den nyeste iPad Air 2 eller ældste iPad 1, så kan vi udskifte både glas, skærm, batteri eller et laderstik. Du kan enten vælge, at sende dit produkt til os eller komme forbi vores værksted. Besøg vores Apple værksted i Urbansgade 21 i Aalborg, hvor fra vi kan hjælpe dig med lige præcis den type reparation af din iPad, du ønsker og har brug for.

iPad reparation - hvor lang tid tager det?

Vi udfører mange reparationer hver evig eneste dag året rundt. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan informere vores kunder præcist omkring tid og reparation. Den præcise reparationstid afhænger meget af, hvilken model og type reparation der skal udføres. Vi udfører typisk en reparation af iPad indenfor 1-2 hverdage på vores værksteder eller via lokale samarbejdspartnere.

Hos TechAmmo ved vi, hvor ofte du bruger din iPad. Om det er på arbejde, i skole eller i fritiden. Derfor bestræber vi os altid på, at levere en hurtig kvalitets reparation af din enhed. Ønskes en hurtigere reparationstid er du altid velkommen til at give os et kald, så vil vi se, hvad vi kan gøre - det er god service.  

Hvilke iPad reservedele benytter i til reparation?

Vi benytter os kun af de bedste reservedele, som er tilgængelige på markedet. Der er mange forskellige meninger, om hvorvidt det er muligt, at få originale reservedele til Apple produkter. Der er bare det i det, at Apple ikke selv sælger ud af disse reservedele og derfor ikke er til at få fat i. Derfor har vi valgt kun at benytte de bedst tilgængelige reservedele på markedet. Derved vil du ikke kunne se forskel på de originale reservedele og de reservedele vi bruger til reparation af din iPad.

Er den ønskede reparation ikke at finde i vores lister skal du selvfølgelig være velkommen til, at sende os en mail eller gribe knoglen og give os et ring på 719 923 57. Har du en større virksomhed er du også velkommen til, at kontakte os med henblik på en erhvervsaftale

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?