Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
Huawei-P9-plus.png

Huawei P9

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af Skærm (Original) 60 min. 1.199,00
  • Udskiftning af Skærm (Semi original) 60 min. 899,00
  • Udskiftning af Batteri 1-2 dage 595,00
  • Udskiftning af Kamera 1-2 dage 595,00
  • Udskiftning af Frontkamera 1-2 dage 595,00
  • Udskiftning af Tænd/sluk 1-2 dage 595,00
  • Udskiftning af Jackstik 1-2 dage 595,00
  • Udskiftning af Ørehøjtaler 1-2 dage 595,00
  • Udskiftning af Ladestik 1-2 dage 595,00

Har du været ude for et uheld med din Huawei P9? Techammo kan reparere din Huawei på vores værksted i Aalborg. Vi har mange års erfaring med reparere mobiler. Vi går derfor også rigtig langt for sikre vores kunder den bedste service. 

En af de væsentligste grunde til at mange af vores kunder vælger os, er at vi giver vores kunder den bedste sikkerhed for en god reparation. Vi benytter nemlig altid kun de bedste reservedele, det betyder at du får en mobil tilbage, som er blevet repareret med de bedste dele på markedet. 

PS. Vi reparere stort set alt på Huawei og skal du have lavet noget som ikke er på vores liste, så kontakt os endelig - der er stor chance for at vi kan få det hjem. 

Indleveringsmetoder

Vi er meget fleksible med vores reparationer, derfor behøver du ikke bestille en tid til reparation. Vi har nemlig walk-in-service, hvilket betyder at du kan komme ind med din mobil i vores butikker. Du skal dog være opmærksomhed på at der på en Huawei P9 typisk vil være en reparations tid på 1-2 dage. Hvis du ønsker at øge chancen for at vi kan lave din reparation samme dag, så kontakt os. Dermed kan vi sikre os at reservedelen er hjemme fra lageret. 

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butik i Aalborg, så kan du også vælge at sende dit produkt til os. Du skal blot kontakte os inden forsendelse, så kan vi sikre os at det er noget vi kan lave og vi kan aftale nærmere om forsendelse og fragt. 

Har du brug ekstra beskyttelse? Det er en god ide med cover og panserglas til din mobil for at undgå ridser og stød.  Du kan se vores udvalg af covers til Huawei P9 her

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?