Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
p8.png

Huawei P8 reparation

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af Skærm 1-2 dage 799,00
  • Udskiftning af Batteri 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Kamera 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Frontkamera 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Ørehøjtaler 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Ladestik 1-2 dage 495,00

Techammo kan reparere din Huawei P8, hvis du har været ude for et uheld med din mobil. Vi har værksted i Aalborg, hvor vi kan foretage reparationer af Huawei P8. Vi har stor erfaring med reparationer af diverse mobiltelefoner og ved hvad vores kunder kræver. Det essentielle i vores virksomhed er servicen over for vores kunder samt at kvaliteten er top. Derfor vil du altid blive mødt af høj service i vores butik, dertil bruger vi altid reservedele som vi ved er markedets bedste. 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du skal have noget som ikke er på oversigten. Vi kan med stor sandsynlighed skaffe reservedele hjem, så vi kan lave din mobil. 

Indlevering eller send dit produkt 

I vores butikker i Aalborg, har du mulighed for at indlevere dit produkt. Det er ikke nødevendigt med tidsbestilling, da vi walk-in-service i vores butik i Urbansgade 21.

Du har også mulighed for at indsende dit skadet produkt, hvis du ikke har mulighed for at komme til vores butikker. Tag blot kontakt os på +45 719 923 57, så aftaler vi nærmere med levering, pris m.m. 

Har du brug for ekstra beskyttelse?

Det er en rigtig god ide at give sin Huawei ekstra beskyttelse, hvis ens mobil har tendens til at komme i uheld. Et af de bedste tilbehør til at beskytte sin mobil bedre, er ved at købe et cover. Det beskytter nemlig mod stød og ridser på mobilens fronter. Du kan se vores udvalg af cover til Huawei P8 her.  

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?