Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
p8-lite.png

Reparation af Huawei P8 Lite

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af Skærm 1-2 dage 699,00
  • Udskiftning af Batteri 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Kamera 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Frontkamera 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Ørehøjtaler 1-2 dage 0,00
  • Udskiftning af Ladestik 1-2 dage 495,00

Mange af os har efterhånden prøvet at ødelægge sin smartphone og er du kommet uheldig afsted med Huawei P8 Lite, så kan Techammo heldigvis reparere din mobil.

Vi har værksted i Aalborg by, som kan lave reparationer af Huawei P8 Lite. Her kan du altid forvente at kvalitet og service er i højsædet. Du vil blive mødt at venligt personale, som er parate til at servicere og rådgive dig. Dertil bruger vi altid de bedste reservedele der er på markedet, da vi ønsker at give dig en reparation af højeste kvalitet. Disse to ting, kombineret med at vores teknikere har stor erfaring med diverse mobiler, er med til at gøre at du får stor sikkerhed for en reparation i ypperste kvalitet hos Techammo. 

Skal du have foretaget en reparation, som ikke er på vores oversigt? Så kontakt os. Vi kan med stor sandsynlighed skaffe reservedele hjem til dig, så kan du få fikset din mobil. 

To muligheder for indlevering

Vi forsøger at være meget fleksible med vores reparationer, derfor behøver du som kunde først og fremmest ikke, at bestille tid til en reparation hos os. Vi har walk-in-service, hvilket gør at du kan indlevere dit produkt til hver en tid. Herefter vil vi typisk påbegynde din reparation, hvor alt efter hvor kompleks reparationen er, vil være en estimeret tid på 1-2 dage. 

Du kan finde vores værksted i vores butik i Urbansgade 21 tæt på Vesterbro og Reberbansgade. 

Har du ikke mulighed for at komme forbi vores butik i Aalborg, så skal du ikke fortvivle. Du har nemlig mulighed for at indsende dit produkt til os. Kontakt os blot på +45 719 923 57, så aftaler vi nærmere. 

Herefter vil vi begynde reparationen ligeså snart at vi har modtaget produktet, og efterfølgende forsøge at sende produktet, som typisk vil ske samme dag. Dermed undgår du at tilbringe unødvendig tid uden din mobil. 

 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?