Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
mate-9.png

Huawei Mate 9

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af Skærm 1-2 dage 1.299,00
  • Udskiftning af Kamera 1-2 dage 695,00
  • Udskiftning af Frontkamera 1-2 dage 695,00
  • Udskiftning af Tænd/sluk 1-2 dage 595,00
  • Udskiftning af Ørehøjtaler 1-2 dage 595,00

Techammo er et Aalborgs førende værksted af reparationer af Huawei mobiler og har du været uheldig med din Huawei Mate 9, så kan vi selvfølgelig fikse din mobil på vores værksted 

Du finder vores værksted i vores butik i Urbansgade 21. Her har vi dygtige teknikere, som arbejder stenhårdt for at du kan modtage dit produkt hurtigt og i perfekt stand. 

Vi går højt op i at kvaliteten er i orden, derfor vil du opleve at vi kun bruger de bedste reservedele der findes på markedet. Det skyldes at vi ikke ønsker at lave en reparation, hvor der er gået på kompromis med kvaliteten. 

Kontakt os endelig - Hvis du ikke kan finde din reparation på vores oversigt over reparationer til Huawei Mate 9, vi kan med stor sikker skaffe delen hjem. 

Walk-in-service

Hos os er det ikke nødvendigt med en tidsbestilling, hvis du skal have foretaget en reparation af din mobil. Vi er nemlig meget fleksible med vores reparationer, hvilket betyder at vi typisk går i gang med at reparere din mobil med det samme du indlevere den. Vi vægter service utrolig højt, derfor skal du IKKE forvente at der vil være alt for lang ventetid på din mobil når du har indleveret den. Den estimeret reparations tid er typisk 1-2 dage.

Send din defekte mobil med posten

Har du ikke mulighed for at indlevere dit produkt i vores butikker. Så har du mulighed for at sende dit produkt til os via post. Vi vil efterfølgende foretage reparationen når vi har modtaget pakken og sende den afsted ligeså snart den er færdig. Det eneste du skal gøre at ringe til os på +45 719 923 57 - så aftaler vi nærmere. 

 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?