Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
mate8.png

Huawei Mate 8

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af Skærm 1-2 dage 899,00
  • Udskiftning af Batteri 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Kamera 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Frotnkamera 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Tænd/sluk 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Ladestik 1-2 dage 495,00

Et uheld kan ske for selv den bedste og har du været ude for et uheld med din Huawei Mate 8, så er hjælpen at hente hos Techammo.

Vi foretager diverse reparationer af Huawei produkter og vores teknikere har mange års erfaring med smartphones, så vi ved i den grad hvad der skal til for at du får en god oplevelse hos os. 

Dertil bruger vi altid de bedste reservedele der er tilgængelig på markedet, så det arbejde vi foretager os, altid er noget vi kan stå indenfor. Dette er med til at sikre, at du ikke får foretaget en reparation, du ikke er tilfreds med. 

Er du i tvivl om der er en fejl, skade eller har du brug assistance til din Huawei mobil? Så er du også velkommen til at besøge os i vores butik, vores personale servicere og rådgivere dig gerne.  

Vores egne værksteder

Vores butik har en centralplacering i Aalborg og er let at komme til. Det er også i vores butik at du finder vores værksted og da vi altid sætter kunden i centrum, så benytter vi walk-in-service. Det betyder at du til hver en tid, kan aflevere dit produkt i vores butik, derefter vil vi begynde reparationen. 

Er du bosiddende et andet sted end Aalborg og dermed ikke mulighed for at besøge vores butik, så har du også en anden mulighed i forsendelse. Vi modtager nemlig gerne dit defekte produkt med posten. Når vi har modtaget mobilen, vil vi begynde reparationen med det samme. Hvis du ønsker at sende din enhed til os - bedes du kontakte os på +45 719 923 57

 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?