Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
Honor8.png

Huawei Honor 8

Type Estimeret tid Pris
  • Udskiftning af Skærm 1-2 dage 999,00
  • Udskiftning af Batteri 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Kamera 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Frontkamera 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Ørehøjtaler 1-2 dage 495,00
  • Udskiftning af Ladestik 1-2 dage 495,00

Leder du efter et værksted der kan håndtere reparationer af Huawei Honor 8? Så behøver du ikke lede mere. Techammo har erfarne tekniker på vores værksted, der er placeret i vores butikker, som kan håndtere en reparation af din mobil. 

Vores personale har, efter mange år i branchen,en stor viden og derfor ved vi også hvilke reservedele der passer bedst til din mobil. Derfor bruger vi kun de bedste reservedele på markedet hos Techammo. Det med til at sikre at du får den bedste oplevelse hos os og større sikkerhed for at tingene er i orden. 

Skal du have repareret noget andet end hvad der står på vores reparations liste? Eller har du brug for hjælp med et problem eller lignende, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores personale vil gerne rådgive dig både i vores butik og på telefon. Kontakt os på følgende +45 719 923 57

Indlevering eller forsendelse

Når du skal have repareret dit Huawei P8 Honor hos os, har du to muligheder for at vi kan foretage os reparationen. Langt de fleste af vores kunder indlevere deres produkt i vores butik i Aalborg, hvor vi har walk-in-service. Det betyder at vi går i gang med reparationen med det samme, hvis reservedelene er på lager.

Dog er der flere og flere personer, som sender deres produkt af sted med posten, i takt med at vi har fået flere kunder udenbys. Så er du bosiddende udenfor Aalborg, så har du også en mulighed for at få fornøjelse af vores dygtige teknikere. Det eneste du skal gøre er at kontakte os - så vil aftale nærmere. 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?