Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot

Reparation klares på 1 time og med 2 års garanti på reparation

 • 1
  Indlever din enhed i vores butik
 • 2
  Vi fejlsøger GRATIS din enhed fra ende til anden
 • 3
  Vi udfører reparationen og kontakter dig efterfølgende
 • 4
  Du afhenter din reparerede enhed indenfor 60 minutter*

iPhone reparation Aalborg, Nordjylland

Vær venligst opmærksom på at vores reparationstider er vejledende. Længere reparationstider kan forekomme ved travlhed. Ring og bestil din tid på 719 923 57 og vær sikker på en kort reparationstid. 

Din iPhone bliver hurtigt et kært eje, da hele dit virtuelle liv kan findes ene og alene på denne lille smartphone; billeder, videoer, SMS'er, Instagram, Facebook osv. Via din iPhone kan du komme i kontakt med venner og bekendte på meget kort tid, hvorfor det for os alle sammen føles utrolig ærgerligt, når iPhonen tabes på asfalten, ryger i ølglasset, falder i toilettet eller noget helt fjerde.

Vores butikker er hyggeligt indrettet således at du føler dig godt tilpas imens du venter på at din iPhone bliver repareret. I vores butikker er der altid mulighed for at få en kop kaffe eller benytte sig af vores trådløse internet - som selvfølgelig er gratis for dig som kunde. Vi har placeret vores butikker, hvor det er nemt at komme til, uanset om du kommer hertil med offentlig transport, på cykel eller du er i bil. Bussen stopper under 100 meter fra vores butikker, og i Urbansgade er der fri parkering lige ude foran døren. Som regel kan vi klare reparationen i mens du venter - uanset om du bestiller tid eller ej. Har du ikke muligheden for at komme forbi en af vores butikker, så skal du være mere end velkommen til at sende din iPhone, iPad eller Mac til os med posten. Sender du den ind mandag, så har du den allerede igen onsdag. 

Bor du i Aalborg eller omegn, og har du fået en skade på din elskede iPhone? Så skal du være mere end velkommen til at komme forbi TechAmmo i Bredegade 10 eller Urbansgade 21, hvor vi kan reparere din iPhone hurtigt og smertefrit imens du venter. Så er du fri for at skulle undvære din iPhone i ret lang tid - vi forstår nemlig godt hvor irriterende det er at måtte stå uden telefon. Vi er specialister iPhone reparationer og kan derfor klarer de fleste reparationer på kort tid og altid samme dag. 

Kun ét værksted til dine Apple reparationer

Vi har specialiseret os i at lave iPhone reparationer, og vi reparerer følgende modeller: iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Det er vigtigt for os at din telefon virker upåklageligt efter at den har været i vores hænder. Derfor tester vi altid for eventuelle komplikationer inden vi påbegynder en reparation, og efter en reparation tester vi igen alle funktioner for at sikre dig den allerbedste service, samt at du går herfra med en funktionsdygtig telefon. Vi ønsker nemlig at du gå herfra med en positiv oplevelse, så du ikke får lyst til at få din iPhone repareret andre steder end hos TechAmmo.

Effektiv og konkurrencedygtig iPhone reparation i Aalborg

Har du uheldigvis tabt din iPhone eller på anden måde beskadiget den, og kan du ikke få dit teleselskab til at indsende den reparation prompte? Så ønsker du sikkert en hurtig og nem reparation af din telefonen hurtigst muligt. I sådan et tilfælde kan TechAmmo hurtigt og effektivt hjælpe dig, og det endda til konkurrencedygtige priser. Listen ovenfor er inddelt i priser og tid, så du nemt kan overskue, hvad den endelige regning ender på. Du vil altså ikke komme ud for at få en overraskende høj pris på reparationen - hos TechAmmo har vi altid faste priser, som du ser her på hjemmesiden. 

Udskift højtaler, knapper og iPhone skærm

Aflæg TechAmmo et visit, uanset hvilken type skade eller fejl på iPhonen du står med. Hvis du oplever komplikationer med din iPhone 5 lydløs knap, touchpanelet, bundhøjtaleren i din iPhone 5, glasset på din iPhone 6 eller homeknappen på din iPhone 5S - så står TechAmmo klar på vores værksteder til at vejlede og hjælpe dig med reparationen af din iPhone.  

 *ingen garanti på reparation af vandskader

Hvordan er jeg dækket ind under reparation hos TechAmmo

Vi giver garanti på alle reparationer undtagen vandskader - for at sikre vores kunder bedst muligt. Er du itvivl omkring garanti, vores kvalitet eller noget helt tredje, så kan du finde svar under vores FAQ. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål under vores FAQ, så skal du være velkommen til at ringe til os på 719 923 57 eller sende os en mail på info@TechAmmo.dk

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?