Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot

FAQ

Hvor længe skal jeg undvære min enhed?

  1. Vores typiske iPhone reparationer tager et sted mellem 30 minutter og 2 timer. Dette betyder, at du i langt de fleste tilfælde har din iPhone med dig igen samme dag. Vi ved om nogen, hvor svært det kan være, at undvære sin iPhone over en længere periode og derfor bestræber vi os på så hurtige kvalitets reparationer, som muligt. Ombytning af iPhone tager 7-10 hverdage.  
  2. Vores typiske iPad reparationer tager 1-2 dage før du har din iPad retur. Det skyldes blandt andet, at iPad reparationer er en del mere krævende og derved tager en del længere tid end med telefoner. Ombytning af iPad tager 7-10 hverdage.  
  3. Reparations tiden af computer og Macbook afhænger af, hvad der skal repareres og er derfor svær, at sætte en eksakt tid på - men typisk 1-3 dage. Indleverer du din computer eller macbook til fejlsøgning kan du forvente svar indenfor 1 dags tid. 

Skal jeg bestille tid? 

Som udgangspunkt kan du sagtens komme ind direkte fra gaden og få repareret din enhed. Ved lang rejsetid, akut behov eller behov for meget hurtige reparationstider kan det være en god ide, at ringe i forvejen og aftale en tid med butikken ved at ringe på 719 923 57. 

Garanti

Der er to års reklamationsret på alle vores reparationer fra den dag du modtager produktet. Heraf et års garanti - bortfalder ved selvforskyldt skade og deslige. På batteri reparationer gælder dog kun 6 måneders garanti, da dette anses som en forbrugsvare. Husk, at medbringe kvittering, hvis du ønsker at benytte dig af din garanti periode eller reklamationsret. 

Fortrydelsesret på tilbehør

Dine 14-dages fortrydelsesret på tilbehør købt hos TechAmmo bortfalder ved brudt emballage. Vi dækker dog tilbehør, som har været skadet fra start.

Garanti på brugte iPhone

På vores refurbished iPhones giver vi 24 måneders reklamationsret, hvor af første 6 måneder er garanti på produktet. Det vil sige, at alle ikke selvforskyldte skader de første 6 måneder er dækket omkostningsfrit af TechAmmo. 

Mister jeg garantien på min enhed?

Garanti på din enhed bortfalder så snart der er udført selvforskyldt skade på din enhed - dette kan være en ødelagt skærm, vandskade mv. Vi kan god i modsætning til autoriserede værksteder klare en typisk reparation samme dag, hvor i mod andre tager 2-3 uger.  

Hvordan er jeg dækket under reparation? (Samt betingelser)

  1. Når du indleverer dit produktet til reparation hos TechAmmo er det din egen indbo-/tyveriforsikring, som dækker ved eventuel brand eller indbrud.
  2. Ved indlevering af produkt til reparation acceptere du som kunde, at al data, som er på produktet KAN gå tabt ved reparationer (sker meget meget sjælendt).  
  3. Kunde accepterer, at TechAmmo kun reparer det aftalte, som skrives på indleveringsblanketten ved indlevering. Finder vi flere konkrete fejl under reparationen kontakter vi dig som kunde inden vi foretager yderligere reparationer. 
  4. Kunde accepterer, at TechAmmo tester enheden for yderligere fejl inden og efter en reparation for, at sikre, at enheden kun har de aftalte fejl, samt at alt fungere efter en reparation. Ved total smadrede skærme kan der ikke gives garanti til at andre reservedele i produktet er defekt. 
  5. Ved indlevering af vandskader pålægges et gebyr på 400 kr. for undersøgelse og rensning af vandskader - det gælder uanset om produktet kan laves eller ej. 
  6. Ved refundering af penge kan forventes op til 21 dages behandlingstid og forudsætter at den udskiftede reservedel kommer i hænde inden udbetaling. Oftest sker det dog hurtigere. 

Hvilke reservedele bruger TechAmmo?

Hos TechAmmo benytter vi kun de bedst tilgængelige reservedele, som er, at finde på markedet. Apple sælger desværre ikke ud af deres egen reservedele og derfor den eneste grund til, at vi ikke benytter originale reservedele. Vi kan derfor heller ikke altid garantere, at vores reparere enheder ikke vil miste garantien ved din udbyder/sælger. 

Hvorfor er TechAmmo dyre end andre?

Vores priser ligger midt i mellem mange andre udbyder, men det skyldes at kvaliteten af reparationen er i højsæde ved TechAmmo. Man kan sagtens finde billigere priser - men billigere priser er lig med ringere kvalitet og det vil vi ikke udsætte kvalitets telefoner for. 

Hvordan kan jeg betale?

Hos TechAmmo tager vi kun i mod Dankort og Visa-dankort, samt kontanter i vores butik. På nuværende tidspunkt er der desværre ikke mulighed for betaling med udenlandskekort - herunder MasterCard, EuroCard, AmericanExpress mv. 

EAN og fakturering

Som erhvervskunde eller offentlig institution kan du vælge at betale via faktura eller via EAN. Vi acceptere begge dele, hvis virksomheden har en erhvervsaftale med TechAmmo. 

MobilePay, Swipp mv. 

Vi tager på nuværende tidspunkt ikke i mod mobilbetaling. 

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 10.000 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?