Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

Guide: Hvordan kender jeg forskel på skærmene?

HFOPtfyXTSiAlZb2.jpeg

Foto: Fixit.com / Hvorfor kører Techammo med flere forskellige typer skærme til iPhone reparation og hvad betyder det for resultatet? Vi har lavet en guide, som skal gøre det nemmere for dig, at finde rundt i de forskellige typer skærme, samt forstå hvad forskellen præcis er, og om hvorfor det er bedre, at vælge den ene end den anden. 

Rigtig mange af vores kunder og samarbejdspartnere har svært ved at kende forskel på vores skærme. Det har vi taget konsekvensen af og lavet denne lille guide, som gerne skulle gøre dig klogere på, hvad du får i de forskellige skærm klasser. Grunden til, at vi vælger, at have flere typer skærme er, at vi gerne vil kunne ramme bredt og tilbyde noget til en hver smag. Mange af vores privatkunder efterspørger skærme til en billig pris, hvor mod mange af vores større erhvervskunder og samarbejdspartnere ønsker en høj kvalitetsskærm. 

High Copy (Grade A)
High Copy, eller Grade A skærmen om man vil, er den mest anvendte skærm på iPhone reparatør markedet. Det er den billigste type skærm, som stadig virker upåklageligt, når den er påmonteret en iPhone. Det er en type skærm som udelukkende er samlet af kopi dele. 

Fordele ved skærmen: Det er et godt og billigt alternativ til reparation af sin iPhone. Fungerer upåklageligt. Udseendet af det færdige resultat minder i bund og grund om din originalskærm. Du får hvad du betaler for. 

Ulemper ved skærmen: Der kan være en farveforskel i skærmen ift. original skærmen. Det skyldes, at LCD i denne skærm, altså det der danner billedet, er kopi fabrikeret og kan derfor ikke opnå samme farvespil, som en original skærm. Typisk tyndere skærmglas. 

Semi Original (70% Original skærm)
Semi Originale skærme er bestående af 70% originale dele. Det vil sige, at dele på denne skærm er originale undtagen selve glasset på skærmen. Rigtig mange reparatører anvender denne type skærm, som OEM/Original skærm og mener, at man ikke kan få fat i Apple' egne skærme. Apple sælger heller ikke selv ud af deres reservedele, men de er ikke umulige at få fat i. 

Fordele ved skærmen: Du opnår en skærm, som minder utroligt meget om den originale skærm, men til et lidt billigere penge - og resultatet i sidste ende er stort set det samme. Du får meget for pengene. 

Ulemper ved skærmen: Glasset er eftermonteret og af kopi, derfor er tykkelsen og holdbarheden ikke som den originale skærm, men langt bedre end High Copy stadigvæk. 

Original (OEM)
Original skærmen, eller Original Equipment Manufacturer om man vil, er den bedste skærm der findes på markedet. Men prisen er også derefter. Dog er der rigtig mange reparatører der mener, at denne skærm ikke kan fåes, men vi kan blot bevise, at det er fordi de mangler de rigtige kontakter. Til 80% af alle iPhone modeller vi skifter i vores forretninger kan vi skaffe denne type skærm. 

Fordele ved skærmen: Du vil ikke kunne mærke eller se forskel fra en original skærm. Det er fabrikeret på enten samme fabrik eller udfra samme reglement. Utroligt skarpt billede. Et glas med præcis samme holdbarhed, som på en ny indkøb iPhone. 

Ulemper ved skærmen: Denne type skærm er relativ dyr, men resultat er yderst tilfredstillende. 

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?