Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

Hvorfor løber min iPhone tør for strøm?

Mange oplever problemer med dårlig batteritid på visse iPhones. Har du et dårligt batteri, så læs med her.

Alle der har en smartphone kender det sikker. Især folk med iPhone kender det. Kender det med, at ens telefon taber utroligt hurtigt strøm. Det har været tilfældet med stort set alle iPhone-modeller gennem tiderne. Oftest tror folk, at de gør noget forkert eller det er en produktionsfejl. Angående produktionsfejl, så kan det være, at telefonen går ud ved bare 40% strøm eller lignende eller også er den bare gået helt i sort og ikke kan tænde igen. Men faktisk kan det være fordi, at man har en masse programmer til at kører i bagrunden eller man bruger en uoriginal oplader (eller hvert fald ikke en MFI-godkendt oplader). Men hvad kan man gøre selv? 

Mange mener, at det ikke kan lade sig gøre, at skifte batteri på en iPhone. Det kan det nu godt. Apple forsøger jævnligt, at løse problemet med softwareopdateringer, men det er desværre ikke altid det hjælper. Problemet kan nemlig være meget lokalt. 

Der findes dog  et par ting, du kan klare selv inden du får udskiftet dit iPhone batteri.

  1. Hold sluk-knappen inden indtil du får muligheden for, at slukke din iPhone. Slip herefter og hold home-knappen nede i stedet. Herefter vi du returnere til hjemmeskærmen og dine RAM vil være nulstillet.
  2. Slå automatisk lysstyrke fra i indstillinger
  3. Slå automatisk opdatering af apps fra under indstillinger.

Energisparende tilstand med iOS 9

I efteråret 2015 gav Apple os et nyt syre system kaldet iOS9. iOS9 var det nyeste styresystem på markedet til iPhone og iPad. iOS 9 gav os en helt ny mulighed for at spare p åstrømmen på vores iPhones - nemlig, at sætte den på energisparende tilstand. Det handler, om at alle lokalitetstjenester, opdateringer, unødigt adgang til apps stoppes under denne tilstand. Det betyder, at alt unødigt støj til og fra telefonen stoppes og den bruger herved mindre strøm.

Herudover kan du også holde øje med, hvilke apps der bruger meget af din strøm og hvilke programmer, som du bruger for meget strøm på - disse skal måske revurderes om de er værd, at have, hvis de bruger alt batteriet i baggrunden. Dette kunne være applikationer, som tæller dine antal skridt eller måler en distance, da her både er slået internet og lokalitetstjenester til i baggrunden hele tiden.

Ved at slå energibesparende funktion til kan du opnå op til 3 timers længere batteri levetid på din iPad og en time til to længere på din iPhone. Det er en super smart funktion til dem, som er for langt væk til en lader, men gerne ville have strøm på telefonen et stykke tid endnu.

Udskiftning af iPhone batteri

Som forklaret tidligere er der desværre mange, som ikke tror, at det er muligt, at udskifte iPhone batteri. Det er faktisk denne reparation, som vores teknikkere udfører langt flest af næst efter skærm reparationer. De personer, som ikke ved, at man kan skifte batteriet ligger måske bare deres telefon i skuffen og køber en ny for flere tusinde kroner. Vil du ikke gerne spare de mange tusinde, hvis du er glad for din nuværende telefon? Et nyt batteri koster et sted mellem 299-599 kr. alt efter den specifikke iPhone-modellen. Reparationen klares på 10 minutter af vores kompetente og effektive teknikkere.

Efter reparationen af iPhone batteri er udført forventes det, at batteriet kan holde i et til to år endnu alt efter, hvordan batteriet behandles. Det vil sige, at det er en god ide, at lade telefonen gå tør for strøm en gang i mellem i stedet for, at klat lade den. 

Udskiftning af batteri på MacBook

Vi kan også klare udskiftning af MacBook batteri - både air og pro modellerne. Mange oplever desværre også problemer med deres MacBook batterier. Vi ser utroligt mange, som enten har tabt væske ned i deres tastatur og har kortsluttet batteriet. Denne reparation kan vi klare inden for 1-2 dage - også hurtigere, hvis dette ønskes. 

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?