Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

iPhone 8 - Årets mest ventede mobil

I år er det 10 år siden at Apple gik på markedet og lancerede den første iPhone. Derfor er det heller ikke underligt at der for tiden florere en masse rygter om at der i år skal lanceres en ny iPhone. Det vil nemlig ligge til Apples højreben at lancere en ny model i jubilæumsåret. Denne lancering vil muligvis allerede ske i juni måned, da der er mange som mener at lancering vil ske et par måneder før end normalt. Vi er selv ved at dø af spænding og har derfor undersøgt hvad rygterne siger omkring de nye features.

Hvad skal den hedde?

Det vil være nærliggende at den nye Apple model skal hedde iPhone 8, da de tidligere modeller har haft numre. Men der er dog også rygter, som tyder på at den nye model, vil komme til at hedde iPhone X, der vil henvise til 10 års jubilæum, da X er det romerske 10-tal.
Dog er der også rygter som går på at der i år vil udkomme tre nye modeller, hvor der er lidt tvivl om hvad disse modeller skal hedde. Nogle mener at de skal hedde iPhone 7S og 7S plus og en iPhone 8, mens andre vil have at der kun skal komme en opgradering af iPhone 7, samt en iPhone 8 og en luksusudgave af iPhone 8, som vil hedde iPhone X.

Fingreaftryk erstattes med nyt kamera

Fingeraftryk skanneren som blev introduceret i iPhone 5S forventes at blive erstattet af et nyt 3D kamera eller Iris skanner, som vil kunne genkende dit ansigt eller øjne. Dette betyder at man vil opleve en ny metode til at kunne oplåse sin iPhone.

OLED skærm med bedre opløsning

Skærmen til den nye iPhone, forventes at være en OLED skærm, hvilket vil forbedre billedkvaliteten med flottere farver og bedre kontrast. Denne type skærm har man tidligere set i de nye Samsung modeller og derfor går rygterne også på at man vil opleve en tyndere iPhone eller man vil opleve en iPhone med buede kanter.

Slut med knapper og Lightning-stik

Det siges at man vil erstatte knapperne med nye touch funktioner, hvilket også vil gøre det lettere at opfylde Apples ønske at gøre mobilen mere vandafvisende. Det den nye iPhone skulle efter sigende kunne klare en halv time under vand i halvanden meters dybde.

Ud over knapperne vil man også droppe Lightning-ladestikket, som blev introduceret iPhone 5. Det skal erstattes af et USB-C stik, som allerede er i Apples MacBooks. 

Trådløs opladning og større batteri

Rygterne går på at Apple vil lancere trådløs opladning. Det skyldes at Apple har rekrutteret eksperter i trådløs opladning og man mener at den trådløse teknologi er så fremskreden at man allerede kan se det i 2017. Det betyder at man vil kunne oplade sin mobil flere meter fra en stikkontakt.  Du kan se en video med trådløs opladning her

Derudover forventer man at den nye iPhone har dimensioner 4.7, som den nuværende iPhone 7, men samtidig vil have et batteri på størrelse med iPhone 7 plus. Dette skyldes at man med ny teknologi, kan øge kapaciteten i batteriet uden at gøre det større.

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?