Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

iPhone 7 - Hvad kan vi forvente?

ip7.jpg

Man forventer ikke den store ændring i forhold til designet på iPhone 7, men en lang række nye og brugbarer specifikationer skulle være med i den opgraderet version af iPhone - blandt andet trådløs opladning

(Kilde: mobilsiden.dk)

Selv om der ikke forventes de store ændringer til designet, så skulle der komme en række nye tiltag, der skal være med til at forbedre iPhone. Vi har set nogle billeder, som angiveligt skulle stamme fra en præsentation fra Apple fabrik Foxconn. Her ses nogle hidtil ikke viste billeder iPhone 7 Plus, som angiveligt fremviser et dual-kamera bagpå med en skrå kant, der går ud fra selve rammen med ca 1 millimeter. 

Bliver vandafvisende

Som det mindre bekendt blandt folket, så udkom iPhone 6S med en gummikant på indersiden, som skulle gøre den vandafvisende - men af uforklarlige årsager har det ikke været noget Apple har reklameret med. 

Men af en tekst frigivet af MyDrivers kan der berettes om, den nye iPhone 7 bliver vandafvisende, uden jack-stik og med trådløs opladning. Alle tre ting er dog oplysninger, som har været omtalt uafhængig af hinanden i løbet af den seneste tid. 

Tilbage i April lød snakken omkring iPhone 7, at den ikke blot blev vandafvisende, men også vandtæt. Men om dette holder tør vi ikke gisne op før vi ser den nye iPhone, som angiveligt skulle blive præsenteret i september, hvis Apple vælger at gøre som de plejer. Men helt sikkert er det, at den nye iPhone får et nyt design, som afviger sig en smule fra iPhone 6S grundet sit Dual-kamera. Men om den kommer til at hedde iPhone 7 eller noget helt andet må tiden blot vise. 

Trådløs opladning 

Trådløs opladning er tidligere set på andre smartphone modeller - blandt andet Samsung. Det rygtes nu, at den nye iPhone kommer med på dette beat og får denne type opladning, som eftersigende skulle virke på op til en meters afstand. Om det er en teknologi, som implementeres i denne iPhone eller først ved næste generation er stadig meget uvist. 

At oplade trådløst gennem en metalplade, som jo er Apple design, er bestemt muligt. Qualcomm har allerede udviklet teknologien WiPower, som netop kan oplade trådløst gennem flere typer metal. 

Op mod 3 forskellige modeller

iPhone 7 forventes at blive lanceret i september, som man hidtil har gjort hos Apple. Der udkommer en almindelig variant, en Plus-variant og som noget helt nyt også en Pro (lige som Apple gjorde det senest med iPad Pro). Samtlige modeller af 16GB er skrottet til fordel for 32GB, 64GB og 128GB. Det forventes også at mængden af RAM vil blive fordoblet fra 1GB til 2GB RAM, som vil effektivisere og hurtiggøre de nye modeller. 

Opdateres løbende med nye rygter...

(Kilde: mobilsiden.dk)

 

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?