Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

iOS 9.3 - Hvad kan det?

Nye funktioner i Apple iOS 9.3

Den nyeste version af iOS kommer med nye og innovative tiltag. Nye funktioner gør at du nemmere kan falde i søvn om natten, da du kan fjerne det blå lys, som påvirker din nattesøvn. Der er større forbedringer til visse apps, samt Apple CarPlay er belevet betydeligt bedre. 

Night Shift

Du har nu med iOS 9.3 muligheden for at sætte din iPhone i natte tilstand. Det betyder, at du fjerner alt blålys i din skærm. Du kan se det ved, at du får et varmere billede på din skærm med fler gullige farver. En af funktionerne her i er også at du kan sætte din iPhone til at automatisk gå i Night Shift på et givent tidspunkt og indtil solen står op. På den måde kan du aktivt være med til at give dig selv en bedre nattesøvn, hvis du har en tildens til at sidde med din telefon om aftenen. 

Private noter

Vi har alle nogle private dokumenter og noter, som vi ikke har lyst til at dele med andre. Derfor har Apple nu gjort det muligt, at låse sine noter og dokumenter med både kode og TouchID sådan at det kun er dig selv der kan åbne dine følsomme doukemter og noter. Herudover kan du også sortere dine noter efter alfabet, oprettelsesdato mv. 

Sundhed

Appen til Sundhed har nu også mulighed for at hente data fra dit AppleWatch - herunder vægt, distance og anden aktivitet. Dette er med til at give dig flere funktioner både i styresystem, samt på dit dashboard. 

CarPlay

Med det nyopdaterede styresystem har Apple også valgt at opgradere CarPlay. Herunder er der kommet Apple Musics direkte på din skærm med "Nyt" og "Til dig" med sange, kunstnere og album håndplukket af Apple Music-redaktører og andre eksperter, som selvfølgelig er specielt udplukket til netop dig. Lige som vi kender det fra Spotify, NetFlix mv.

Flere brugere og udvidet sikkerhed

Til professionelle og offentlige Institutioner er det nu muligt at dele iPad og Apple produkter mellem flere brugere. Det kan gøres ved, at det nu er muligt at have sit personlige log-in, som giver adgang til sine personlige dokumenter. Desværre er denne funktion ikke kommet til private, så man kan være flere om iPad hjemme i stuen. 

Læs mere om iOS 9.3 på Apple's egen hjemmeside her

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?