Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

Guide: Hvordan gør jeg min mac hurtigere?

Denne artikel er til dig som har problemer med en langsom MacBook. Har du problemer med, at din Macbook starter langsomt op, er langsom til at loade programmer eller bare sløv i det hele taget? Så læs herunder, hvilke råd og tips vi har til dig. 

Fjern programmer der åbner under opstart

Rigtig mange programmer er fra installationen installeret til at starte op, når du tænder din MacBook. Disse programmer starter stille og roligt op under opstarter og kan derved sørge for, at det tager flere minutter, at tænde din computer. Disse programmer bruger en masse kræfter fra CPU og RAM - som begge er med til at gøre computeren langsom, hvis de benyttes fuldt ud. 

Du kan fjerne disse indstillinger på de forskellige programmer under systemindstillinger -> Brugere & grupper -> log ind-emner. Herunder finder du en liste med programmer, som åbner ved opstarten af din MacBook. Du kan slette automatisk opstart ved, at markere dem og derefter trykke på det lille minus, som man finder under oversigten. 

Du kan også kende programmer der kører i baggrunden på, at de har en markering under sig (minder om et lys) i proceslinjen. Her kan du manuelt højreklikke på programmet og vælge "slut" eller "skjul".

Få et overblik over din proceslinje. Har jeg noget overflødigt åbent?

Du kan have en processlinje, som er fyldt med programmer, som du sjælendt bruger. Hvis du har mange programmer her, som du ikke bruger er dette med til at gøre din MacBook langsommere. Disse kan slettes fra proceslinjen ved at højreklikke på det program du gerne vil slette, holder musen over indstillinger og fjerner markeringen ved "behold i Dock" ved, at klikke derpå. Det er vigtigt, at sige, at du ikke sletter programmer på denne måde, men blot slettet genvejen til dem. Du kan stadig finde programmerne under "programmer". Dette er også med til at begrænse brugen af CPU og derved kunne øge hastigheden på din MacBook. 

Skulle disse simple, men gode tricks ikke hjælpe på en hurtigere MacBook, så vil vi anbefale, at du får opgraderet SSD og RAM på MacBook

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?