Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

Guide: Hvorfor er min iPhone langsom?

Mange oplever, at deres iPhone bliver langsom efter nyere opdateringer. Det kan skyldes en hel del ting, som vi vil komme med forskellige løsninger på.

Få en hurtigere iPhone med tips og trick 

Flere og flere brokker sig over, at deres iPhone eller iPad bliver langsommere med tiden - og især efter nyere opdateringer. Vi har udarbejdet en guide med tips og tricks til, hvordan du kan gøre dit Apple produkt hurtigere.

Ryd op i billeder

iPhone er nutidens fortrukne kamera, når man er på farten og der tages mange billeder. Også mange som man helt sikkert ikke skal bruge bagefter. Derfor kan det være en god idé at rydde op i alle sine billeder og videoer fra tid til anden. Det er billeder, som typisk fylder det meste på en iPhone og derved gør den langsommere. Så har du mange gigabyte billeder kan det være en god ide, at slette nogle eller ligge dem over på computeren. 

Slet gamle beskeder

Hvis du ofte modtager billeder eller video igennem beskeder som SMS, MMS eller iMessages kan det være en god ide, at tynde ud i dem en gang i mellem. Er du ikke typen, som gider, at gemme på beskeder, men gør det fordi, at iPhonen gør det, så kan du under indstillinger gøre sådan, at beskeder automatisk slettes efter et bestemt antal dage. 

Formindsk bevægelsen 

Med de nyeste opdateringer bevæger dit baggrundsbillede og ikoner sig, når du flytter rundt på din iPhone. Det kan være en god idé, at slå dette fra, da det både bruger strøm men også RAM og derved gør telefon langsommere.

Luk alle apps og sortér ud i gamle

Rigtig mange mennesker har deres apps til, at kører i baggrunden. Dette skal iPhone bruge meget energi/ram på, at holde kørende. Derfor kan det være en god idé, at lukke de apps man ikke bruger. Herudover, hvis du har mange apps, så sortér ud i dem, som ikke benyttes. Flere apps tager mere plads og gør derved din telefon langsommere. Du lukker apps ved, at dobbelt klikke på hjem-knappen og skubbe programmerne "op af". Herudover er det en god idé, at slå automatisk opdatering af apps fra i indstillinger. Så du kun bruger energi på de apps du rent faktisk bruger. 

Nulstil din iPhones RAM 

Nu bliver det en smule mere teknisk. Du har nemlig muligheden for, at nulstille dine RAM. Det betyder, at du sørger for at din telefon bruger så lidt kræfter, som overhovedet muligt på, at kører programmer i baggrunden, huske på forskellige ting med videre. 

Det fungerer på den måde, at du holder sluk-knappen nede indtil du får muligheden for, at swippe til siden og slukke telefonen. Men i stedet for at swippe holder du hjem-knappen nede indtil du er retur på hjemmeskærmen. Og voila - du har nulstillet dine ram og din iPhone bør derfor også være betydeligt hurtigere. 

Nulstilling af iPhone 

Hvis intet af det ovenstående hjælper, så er der kun én ting, at gøre. Nemlig, at nulstille din iPhone helt. Dvs slettet alt og starte forfra. Det kan gøres via indstillinger eller ved at sætte din iPhone til iTunes på en computer og nulstille den vej igennem. NB: Husk, at tage en backup af dine vigtigste ting inden. Vi kan også klare nulstillingen og back-up for dig.

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?