Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

Den nye iPhone SE

Ifølge Apple selv har de skabt den stærkeste 4" iPhone nogensinde. De har taget udgangspunkt i det populære design, som man kender det fra iPhone 5 og 5S. 

Udover de normale farver sort, sølv og guld kan man nu også få den nye iPhone SE i rosa - ligesom man kan det med iPhone 6S. Den nye telefon kommer med 12 megapixels iSight-kamera, A9-chip og en 4"-retina skærm. Telefonen er perleblæst med rustfrit logo og matslebet kanter, som fuldender endnu et lækkert design fra Apple. 

Designet omtales som "fuldstændig som aldrig før". Det skyldes, at de har taget udgangspunkt i et af deres mest populære designs nogensinde, men har fuldt den med de nyeste komponenter indenfor både hardware og software. 

Forskellen på iPhone 5S og iPhone SE

Selve CPU på den nye SE er 2x hurtigere, samt graffiken på skærmen er 3x hurtigere end den gamle iPhone 5S. Den sikre dig en hurtigere og mere elegant bruger- og helhedsoplevelse. M9-bevægelseshjælpeprocessoren er direkte integreret i A9-chippen. Den er forbundet med accelerometer, kompas og gyroskop og kan måle bevægelser, som f.eks. at tælle dine skridt og registrere din distance. Herudover er det blevet endnu nemmere at samarbejde med Siri. Du skal blot sige "Hej Siri" og Siri er aktiveret og klar til at hjælpe. Live Photo, 4K video og 12MP kamera er bare noget af det nye som kan findes i iPhone SE. 

I følge de fortløbende oplysninger skulle den nyeste iPhone samtidig også blive den billigste nogensinde. Eftersigende skulle du kunne få en 16GB for 3699 kr og 64GB for 4299 kr. I USA vil priserne starte fra 2500 kr. 

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?