Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

Apple kabel: Hvad er MFI og hvad skal man vælge?

pexels-photo-large.jpg

Der er utroligt mange meninger om, hvilket type kabel du skal vælge til din iPhone. Og om man skal gå på kompromis med kvaliteten for, at spare penge på kabler – alt dette kan du blive klogere på via dette blog indlæg.

Der er delte meninger angående ladekabler til iPhone om hvilke man skal vælge og hvilke man skal holde sig fra. Nogle mener, at man skal vælge det originale kabel fra Apple og andre mener, at et kabel fra din lokale 10-kroners forretning er lige så godt. Men det er langt fra ligegyldigt, hvilket kabel du vælger. Du behøver nødvendigvis ikke, at vælge det dyre originale Apple lightning kabel, men derved ikke sagt at du skal vælge det billige – for det skal du bestemt ikke(!).

Nej, det du derimod skal gå efter er MFI-godkendte kabler. MFI-Godkendte kabler er produceret af tredjepart, men overholder alle Apple-standarter og virker med alle Apple enheder – også i fremtiden. Du kender sikkert det med, at din Apple enhed siger ”dette kabel er ikke understøttet” og det skyldes, at du bruger ikke MFI-godkendt produkt. MFI betyder nemlig ”Made for iPhone/iPod/iPad” og at de er original-godkendt af Apple selv.

Når dit originale Apple kabler går i stykker er det utroligt fristende, at købe et billigt kabel, da du som oftest ikke vil betale, hvad et nyt originalt koster. Men det er en dårlig idé. Hos TechAmmo har vi set telefon er både er brændt sammen og også eksploderet fordi, at man har brugt et ikke MFI-godkendt kabel – derfor fraråder vi disse og også derfor vi slet ikke føre dem i vores forretninger.

Selvom de fleste MFI-godkendte lightning kabler er billigere end Apples egne, så er de faktisk typisk mere holdbare og hårdføre. Det skyldes, at Apples egne kabler er utrolig løse i og omkring hovedet op til selve stikket, hvor de som oftest knækker. Hos TechAmmo har vi blandt andet MFI-godkendt sinox kabel fra 149 kr. og den lidt billigere HAWEEL MFI Lightning fra kun 120 kr. Herudover har vi også MFI-Godkendt Powerbank

Gør vores blog endnu mere brugbar

Smid os nogle tips til hvordan Mac-brugere kan få det bedste ud af deres enheder.
Dit tip er nu afsendt.
Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?