Like os på facebook - gå ikke glip af aktuelle tilbud og konkurrencer Bedøm os på Trustpilot
  1. Fri fragt over 499,- kr. - fri fragt på mobil covers
  2. Gebyrfri betaling - med Dankort/Visa Dankort
  3. 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret
  4. Garanti på alle reparationer - Læs mere her

Batteriskift af iPhone 5

Mange (hvis ikke næsten alle) iPhone 5 ejere kender til eller har hørt om problemet at telefonen går tør for strøm i tide og utide. Det er en stor irritationsfaktor når man står uden strøm på sin telefon, og enten skal i kontakt med nogen, eller bare gerne vil kunne holde sig opdateret og være til at komme i kontakt med.

Til trods for Apple's utallige succeser med både deres iPhones, iPads og MacBooks, så er det ikke alle modeller de har haft lige stor succes med. Ihvertfald ikke hvis vi kigger på batteriet i iPhone 5. Heldigvis er det ikke alle iPhone 5 ejere der oplever dårligt batteri, men rigtigt mange gør desværre. Det er ærgerligt at betale for et produkt som er stort set fejlfrit, og så opdage at det er nødvendigt med nyt iPhone batteri efter kort tid. Men hos TechAmmo er der heldigvis råd for en god service og reparation af din iPhone 5.

Lynhurtig udskiftning af iPhone 5 batteri

Hvis du er en af de uheldige, hvis iPhone 5 skal have nyt batteri, så er det heldigvis en hurtig og smertefri proces. På vores iPhone værksteder i Aalborg kan du få nyt batteri i din iPhone 5 på få minutter imens du venter. Vi bruger kvalitetsreservedele og du kan derfor være sikker på at få fra TechAmmo med en iPhone 5 der kan holde strøm betydeligt længere tid end før udskiftning af batteri.

TechAmmo er den foretrukne iPhone reparatør, og vi har særligt stor erfaring med batteriskift i iPhone 5. Prisen for en udskiftning af batteri i iPhone 5 er 399 kr. Du kan se alle vores iPhone 5 reparationer der på siden, hvor vi også har information omkring forventet ventetid.

Nyt batteri iPhone 5 - vi klarer det for dig!

Beslutter du dig for at få lavet udskiftning af iPhone 5 batteri, så står vi klar til at hjælpe dig og give dig den bedste service. Vi elsker glade og tilfredse kunder, og vi stræber altid efter at se vores kunder gå ud af døren med et smil på læben. Hvis du mangler mere bekræftelse, så tag evt. et kig på vores Trustpilot score, som vidner om at vores kunder er yderst tilfredse med den service vi leverer - og det er vi selvfølgelig meget glade for, da det er netop sådan et resultat vi arbejder efter at opnå!

Udover at få batteriskift i iPhone 5, så kan vi naturligvis også klare batteriskift i alle andre iPhone modeller. Mangler du nyt batteri i iPhone 4? Eller trænger din iPhone 5C til en udskifning af batteri? Vi kan klare det hele på ganske kort tid.

Kig forbi Bredegade 10 eller Urbansgade 21 i hjertet af Aalborg og få nyt iPhone batteri på ingen tid.

Se alle anmeldelser
5/5 stjerner17 anmeldelser
Over 3.500 kunder betjentHvad synes kunderne om TechAmmo?